4K Ultra HD Televisies

4K Ultra HD technologie

Haarscherpe beeldkwaliteit, dat is wat je krijgt met de 4K Ultra HD televisies van Nikkei. Sinds een aantal jaar begint de 4K Ultra HD beeldresolutie steeds meer de norm te worden in het televisie landschap. Door een resolutie van 3.840 horizontale pixels en 2.160 verticale pixels beschikken Ultra HD 4K TV’s over vier keer zoveel pixels als Full HD televisies.

Zeker bij grotere televisies van boven de 43 inch zie je direct een enorm verschil met lagere beeldresoluties. Dit zorgt voor geweldige beeldkwaliteit bij je favoriete films, series en games. Streaming platformen als Netflix en Youtube bieden steeds meer van hun content aan in Ultra HD 4K kwaliteit. Ook gaming platformen beginnen steeds meer de resolutie van 4K Ultra HD als de norm te zien. Met een 4K Ultra HD TV koop je helemaal dé televisie van deze tijd!

Bekijk de collectie televisies met 4K Ultra HD >

FullHD Televisies

Full HD technologie

Jarenlang zorgt een Full HD beeldresolutie er al voor dat je televisies van hoge kwaliteit in huis haalt. Met de 1.920 horizontale pixels en 1.080 verticale pixels biedt een Full HD resolutie genoeg kwaliteit om alles op een scherpe resolutie te ervaren.

Over het algemeen is een Full HD televisie ook in prijs een stuk voordeliger dan 4K Ultra HD televisies en is zo een geweldige koop in het middensegment van televisies. Alle content op het gebied van streaming platformen en dergelijken heeft ook altijd de standaard van Full HD resolutie. Zo hoef je je nooit zorgen te maken dat je films kijkt op een lagere kwaliteit dan mogelijk is.

Bekijk de collectie televisies met 4K Ultra HD >

HD Ready

HD Ready technologie

De goedkoopste modellen van Nikkei beschikken over een HD Ready beeldresolutie. Met 1.366 horizontale en 768 verticale pixels beschikken de HD Ready TV’s nog steeds over een prima beeldresolutie om TV te kijken. Doordat de beeldresolutie lager ligt dan bij andere modellen zijn ook over het algemeen de beeldformaten kleiner dan de rest. Ook is dit terug te zien in de prijs en zijn de HD Ready televisies een stuk voordeliger in prijs dan anderen.

De HD Ready televisies maken het televisie landschap compleet als het lagere segment en zijn vooral bedoeld voor kleinere ruimtes als een slaapkamer of voor mee op reis in bijvoorbeeld een camper. Uiteraard spelen HD Ready televisies nog steeds alles af in een prima kwaliteit, zo is het gewoon mogelijk om Netflix te kijken en je favoriete games te spelen. 

Bekijk de collectie televisies met 4K Ultra HD >

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Nikkei