Prijzen

Alle prijzen zijn in euro's en inclusief BTW. Prijzen zijn de prijzen die op deze website zijn gepubliceerd op het moment dat je de bestelling plaatst. 

Betalen op Nikkei.eu

Je kunt je bestelling betalen via de betalingswijzen zoals die onderaan de website worden weergegeven.

Apple Pay

Apple Pay is de eigen betaalmethode van Apple, beschikbaar in meer dan 35 landen voor alle Apple-gebruikers. Het maakt gebruik van de Wallet-app, waarin de gebruiker zijn betaalkaarten plaatst. De daadwerkelijke betaalmethode hangt dus af van de kaarten die in de Wallet geplaatst zijn. Op dit moment worden alleen creditcards ondersteund. De Wallet kent alle details en voorkeuren van de verschillende kaarten. 

Extra kosten: Gratis

 

Bancontact Mister Cash

Betalingen met Bancontact zijn gegarandeerd en direct te confirmeren. Prima betalingssysteem voor elektronische betalingen.

Extra kosten: Gratis

 

Google Pay

Google Pay brengt alle manieren samen waarop u met Google (via een Android-smartphone) kunt betalen. Met Google Pay koppelen gebruikers gemakkelijk hun eigen betaalpas aan een Android-smartphone. Vervolgens kunnen ze, net zoals met iDeal contactloos betalen in winkels en webshops.

Extra kosten: Gratis

 

iDeal

iDeal is een e-commerce betaalsysteem. Selecteer iDeal en rond je betalingen af met je persoonlijke bank.
ABN AMRO, ASN BANK, BUNQ, ING, KNAB, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Triodos of Van Lanschot.

Extra kosten: Gratis

 

PayPal

Bestel veilig en snel online op Nikkei.eu met PayPal. Paypal maakt betalen gemakkelijk voor iedereen met een e-mailadres.
Op de PayPal pagina is er de mogelijkheid om te kiezen voor Achteraf Betalen van de bestelling.

Extra kosten: Gratis


Shop Pay

Shopify Pay of Shop Pay is een Shopify-app die de adressen, verzend- en betalingsgegevens van klanten veilig opslaat. Dit betekent dat ze het afrekenen met een enkele klik kunnen voltooien.

Extra kosten: GratisCreditcards (Amex, Visa, MasterCard, Maestro)

NIKKEI accepteert diverse creditcards. Als je met een creditcard betaalt, dien je de gegevens van je creditcard in te voeren wanneer je de bestelling plaatst. Het bedrag wordt van je creditcard afgeschreven wanneer de factuur wordt verstuurd of wanneer de bestelling wordt verzonden. De levering zal pas plaatsvinden nadat de verstrekker van je creditcard het gebruik van de kaart voor betaling van de bestelde producten en/of diensten heeft geautoriseerd. Als wij een dergelijke autorisatie niet ontvangen, zullen wij je daarvan op de hoogte brengen. Wij behouden ons het recht voor de identiteit van de eigenaar van de creditcard te verifiëren door daartoe geëigende documenten op te vragen.

Extra kosten: Gratis

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Nikkei